top of page

vr 24 nov

|

Bandcave

The Black Gasolines

#theatrical art rock

The Black Gasolines
The Black Gasolines

Tijd en locatie

24 nov 2023, 20:30

Bandcave, Bevrijdingslaan 11, 8700 Tielt, België

Over het evenement

In een notendop kan je bij It Took A Lifetime het gevoel krijgen dat je naar een mix van Tranquility Base Hotel & Casino en David Bowie luistert. - Dansende Beren (★★★★)

The Black Gasolines is de nieuwe generatie Theatrical Art Rock, verder bouwend op de muziek van de jaren ‘70 en ‘80 met een nieuwe moderne sound, experimentele arrangementen en een killer show. Sinds de oprichting in 2016, heeft de 4-koppige band al 2 albums uitgebracht en meer dan 300 shows gespeeld. Zo speelden ze al in, onder andere, De Charlatan, Rock Op Het Plein (met Intergalactic Lovers) en Het Perron (voorprogramma van The Sore Losers), en gingen ze al op tour in België, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Frankrijk.

Met internationale interesse van publicist Eric Alper (Ringo Starr, Ray Charles, Bob Geldof etc.) en anderen, vindt de band meer en meer zijn plaats in het brede muziekspectrum en klimmen ze gestaag de ladder van succes omhoog. “Een kronkelende caleidoscoop van Gowan tot Men At Work, Zep tot Floyd, Queen tot the Beatles, The Black Gasolines jaagt de luisteraar door een labyrint van grote geluiden en verrukkelijke teksten.”, zegt Alper.

De Band is opgericht door Bradley Remorie en Lukas Debeerst in Kortrijk tijdens hun zoektocht naar hun doel in het leven. Ze voelden dat ze niet thuis hoorden in de 9-to-5 cultuur en waren op zoek naar iets groters dan hunzelf. Zij werden later vergezeld door Justin Bruggeman op drum en Matthias Depraetere op keys en gitaar.

GRATIS INKOM!

Beluister en volg de band op één van volgende kanalen:

Vi.be | Spotify | Facebook | Instagram

Deel dit evenement

bottom of page